Utolsó kommentek

Bulvár

Whitney Houston a fürdőkádban halt meg

2012.02.12. 17:01 britta1

Helyi idő szerint délután négy óra előtt öt perccel találták meg Whitney Houston holttestét egy Beverly Hills-i hotel fürdőszobájában. Az énekesnő szobájában nem találtak tudatmódosító szereket, csak vényre kiadható pirulákat. Whitney valószínűleg megfulladt. Halála előtt húsz perccel még beszélt telefonon az édesanyjával és korábban az unokatestvérével, Dionne Warwickkal is. A halál okát még vizsgálják. A szupersztár fellépett volna a mai, Grammy-díjátadó előtti esten. A holnapi gálát így Whitney emlékének fogják szentelni. Houston slágereit Jennifer Hudson adja majd elő. A Guiness Rekordok könyve szerint Whitney Houston a valaha legtöbbet díjazott női előadóművész. Díjai közt szerepel 2 Emmy, 6 Grammy, 38 Billboard Music Awards, 22 American Music Awards, pályafutása alatt összesen 415 díjat és kitüntetést vehetett át. Albumjaiból több mint 170 millió fogyott világszerte.

 

2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://gellerzeller.blog.hu/api/trackback/id/tr104097278

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Bennfenntes 2012.02.12. 20:12:52

Nagyon sajnálom szegény Whitney-t. Tényleg kiemelkedő tehetség volt és szerintem a drogozásáról szóló hírek nagyon el lettek túlozva, szerintem a tizede sem volt igaz, ha egyáltalán bármi igaz volt belőle. Az ettől függetlenül nagy tragédia, hogy 48 évesen örökre elment.

T-Murda 2012.02.13. 09:38:13

Szegény Whitney kár, hogy nem Magyarországon élt, mert akkor olyan 10-15 év sitkót kapott volna Borbánéktól crack/cocain átadásos-függőségért, hogy még a 60-at is megélte volna.
süti beállítások módosítása