Utolsó kommentek

Bulvár

Adele aratott a Grammy-n

2012.02.13. 18:30 britta1

Megtartották az 54. Grammy-díjátadó gálát, amelyet beárnyékolt Whitney Houston tegnapi halála. Az estet ezért a világsztár emlékének szentelték: a házigazda szerepét betöltő LL Cool J rapper az estet menyitva elején a tragédiával kapcsolatban azzal nyitott, hogy "ezt sehogy sem tudjuk megkerülni, haláleset történt a családunkban." Steve Wonder is megemlékezett Whitney-ről, ő ezt mondta: "Valamennyien szeretünk, Whitney". 

Hasonlóan megható pillanat volt, amikor Amy Winehouse szülei átvették a lányuknak és Tony Bennettnek odaítélt legjobb duett díját. "Mit is mondhatok? Egy gyönyörű lány-együttes van a mennyországban" - mondta a lányukra, Whitney Houstonra és a szintén nemrég elhunyt Etta Jamesre utalva a gyászoló apa, Mitch Winehouse.

A legtöbb díjat immár törvényszerűen Adele vihette haza. Az övé lett az év legjobb albuma, a 21, amely a legjobb popalbumért járó díjat is megkapta, az általa szerzett Rolling in the Deep lett az év dala és felvétele, ő lett a legjobb pop szólóénekes a Someone Like You című száma előadásáért, s őt jutalmazták a legjobb rövid videóért is. Az énekesnő először lépett színpadra nagyobb közönség előtt a tavalyi hangszálműtéte után.

Négy díjat kapott a hét jelölést elnyerő Kanye West, aki sértődöttség miatt bojkottálta az eseményt, és szintén négy díjjal távozott a Foo Fighters. Taylor Swift két díjjal távozott a Mean című dala elismeréseként. Nicki Minaj pedig papnőnek öltözve hívta fel önmagára a figyelmet.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://gellerzeller.blog.hu/api/trackback/id/tr914102002

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása