Utolsó kommentek

Bulvár

Angelina és Brad sütötték a hálaadási pulykát

2011.12.15. 10:37 britta1

Míg az elnök "kegyelmet adott" nem egy, hanem mindjárt két pulykának is Hálaadáskor, az amerikaiak legnagyobb nemzeti ünnepét Angelina Jolie és Brad Pitt a hagyományos módon ünnepelte. Sőt, a két sztár nem volt rest bemenni a konyhába sem, hogy saját kezűleg készítsék el a pulykát. "Mivel a gyerekek végig figyeltek a főzés folyamán, Braddel igyekeztünk úgy tenni, mintha pontosan tudnánk, hogy mit is kell csinálni" - mesélte nevetve Angelina, aki korábban már azt is elárulta, hat gyermekük mellé akár hamarosan meg is érkezhet a hetedik: nem tervezik ugyan, de nem is tesznek semmit ellene.

Angelináék egyébként minden este családi vacsorát tartanak: "Van egy jó pillanat, amikor mindenki leül az asztalhoz és öt percre tökéletes csönd támad" - meséli Angelina, aki igyekszik önállóságra szoktatni népes gyerekseregét. "Az utazások előtt - már bevezettem - minden gyerek maga pakol be magának. Korábban majd belezavarodtam, mire bepakoltam a hat gyereknek. Sajnos, szeretnek utazni. Az tetszik, hogy feltalálják magukat egy menő New York-i hotelben, de egy kenyai szafarin is, mikor nincs tévé és egy szál kempingágyat kapnak. Próbálom kiegyensúlyozottnak nevelni őket" - mesélte a szülői kvalitásait Angelina.

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://gellerzeller.blog.hu/api/trackback/id/tr63465254

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása