Utolsó kommentek

Bulvár

Fiatal fiújával töltötte a Hálaadást Jennifer Lopez

2011.11.25. 20:06 britta1

Jennifer Lopez és táncosfiúja, Casper Smart között kezdenek felforrósodni a dolgok. Az énekesnő már annyira szerelmes a srácba, hogy magával vitte Hawaii-ra Hálaadást ünnepelni. Mi több, Lopez a gyermekeit is vitte magával. A tengerparton Casper a srácokkal játszott - pörgette és dobálta őket, amit Max és Emme, a 3 éves ikrek nagyon élveztek -, míg Jennifer addig hátradőlt a napágyban és pihent. A 24 éves Smarttal való kapcsolatáról Lopez még nem akar nyilatkozni: "Amíg nem lesz valami igazán nagy mély, komoly kapcsolatom, a gyerekek miatt nem szeretném kommentálni a magánéletemet" - mondta a legutóbb egy interjúban Lopez.

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://gellerzeller.blog.hu/api/trackback/id/tr803411756

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Victoria Principal 2011.11.26. 13:41:02

Jennifer bármit megtenne, hogy beszéljenek róla és címlapon legyen. A kapafogú kissrác is csak eszköz erre, közben azért a férjét is a póráz végén tartja. Famewhore-nak hívja az angolszász sajtó az ilyet.
süti beállítások módosítása