Utolsó kommentek

Bulvár

Harry herceg Pippa fenekét fogdossa!

2011.11.18. 20:54 britta1

Pippa Middleton egycsapásra ismertté vált a nővére, Kate esküvőjén, amikor Vilmos herceg feleségül vette a nagyobbik Middleton-lányt. A világ egyemberként csodálta meg Pippa csodálatos alakját és helyes hátsóját a testhez simuló koszorúslányruhában. Az újságírók fantáziája megindult: az éppen szinglivé vált Harry herceg biztosan rámozdult a húgicára. Hogy így történt-e? Alison Jackson fotográfus szerint igen, aki az alábbi képeket készítette. Az egyiken Harry herceg szolidan alányúl Pippának, a másikon pedig Pippa éppen kiszökik a herceg hálószobájából - Harry uniformisának felső részét viselve és persze semmi mást -, miután egy szexi éjszakát töltöttek együtt.

...Hogy hogyan készültek a képek? Dublőrökkel: Pippát Sarah Carrington, Harry herceget pedig szintén egy hasonmása alakítja. Egyébként most Pippa és Harry is magányos... 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://gellerzeller.blog.hu/api/trackback/id/tr153394452

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása