Utolsó kommentek

Bulvár

Két másodperc...

2011.07.27. 12:31 britta1

Mindössze egyszer szexeltek, s az is csupán két másodpercig tartott - árulta el a rádió fenegyerekének, Howard Sternnek Hugh Hefner egykori menyasszonya, Crystal Harris. A playboy állítólag nem tett nagy kárt a nála 60 évvel fiatalabb szőkeségben: "Szinte azonnal vége is szakadt. Azt mondtam: áááhh, ennyi? Aztán továbbálltam. Hef nem igazán izgatott fel" - fecsegte el az egykori menyasszony, aki mindezek ellenére eljegyeztette magát az öreggel, majd három nappal az esküvő előtt faképnél hagyta - a gyűrűt és a kocsit megtarthatta, a kutyát vissza kellett adnia.

Crystalt egyébként, aki énekesnői babérokra tör, már korábban hírbe hozták a tévépszichiáter, Dr. Phil fiával, aki zeneszerzőként-szövegíróként működött közre Crystal első lemezén. A szőkeséget és a fickót most ismét együtt látták a New York-i Le Parker Meridien bárban. A párocska két nővel kiegészülve iszogatott, s amikor a másik két nő lelépett, Crystal és Jordan McGraw akkor kezdett csak igazán feloldódni, s egymásba bújni. Egyelőre tagadják, hogy viszonyuk lenne. 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://gellerzeller.blog.hu/api/trackback/id/tr223104081

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása