Utolsó kommentek

Bulvár

Egy házasság vége...

2011.07.22. 10:30 britta1

Hogyan ment tönkre Jennifer Lopez és Marc Anthony mesébe illő házassága? Mindenki ezen töpreng, mióta bejelentették, hogy különválnak, hiszen nem sok előjele volt a kapcsolat széthullásának. Egyes források szerint Lopez jött össze az I'm into you című klipjében szereplő modellsráccal, máshol azt állítják, Lopez azon borult ki, hogy állandó féltékenység gyötörte, miután kiderült, hogy Marc félrelépett egy stewardesszel, megint máshol úgy tálalják, hogy Anthony irányításmániás volt, s nem tudta elviselni, hogy asszonya nem csak családanya, hanem szexszimbólum is, állandóan Jen kihívó ruháin vitatkoztak.

Annyi biztos, hogy Anthony Bogotában lépett fel a legutóbb, ahol a színpadon a szokásos, laza, felszabadult formáját hozta, ám belső információk szerint teljesen elszigetelte magát mindenkitől, még a stábban is. "Megkért minket, hogy senkit ne engedjünk a közelébe a rajongók közül. A hotelben ki sem mozdult a szobájából, még az ételt is a szobájába kérette. Ideges volt, senkivel nem beszélt, nem akart találkozni emberekkel" - mondja egy stábtag, aki szerint Marc van olyan profi előadó, hogy a színpadra persze nem vitte fel az elkeseredettségét.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://gellerzeller.blog.hu/api/trackback/id/tr393087697

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása