Utolsó kommentek

Bulvár

A 85 éves Hugh Hefner új kedvese

2011.06.25. 13:05 britta1

Nem sokáig szomorkodott magányosan Hugh Hefner, miután 25 éves kedvese három nappal a tervezett esküvő előtt faképnél hagyta. Crystal Harris-nek nem tetszett az idős playboy életmódja, így az esküvő napján inkább Vegas-ban bulizott egy bikinis party-n. A júliusi Playboy-magazin még Crystallal a címlapon Mrs. Crystal Hefner szalagcímmel jelent meg, ám később rákerült a címoldalakra az Oltári nő című filmre utaló "Runaway Bride" (Szökevény menyasszony) matrica.

Crystal felszabadultan készíti tovább a nagylemezét, amelyről az első dal Club Queen címmel már meg is jelent, s megtarthatta a Hefnertől kapott 90.000 dolláros gyémántgyűrűt és a Bentley luxusautót is, de a közös kiskutyát vissza kellett adnia. Hefner is továbblépett: véletlenül éppen Crystal legjobb barátnőjével, a szintén 25 éves Annasophia Berglunddal szűrte össze a levet. "Mivel Crystal elhagyott, most Anna a kedvesem. Nagyon különleges lány, millióból ha egy ilyen van" - írta a Twitteren a 85 éves amorózó.

Annasophia korábban már szerepelt a nyuszis magazinban, a képek a 2011 januári számból vannak.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://gellerzeller.blog.hu/api/trackback/id/tr523013508

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása