Utolsó kommentek

Bulvár

Pletykák és érdekességek az Oscar-gála vörös szőnyegéről

2011.02.28. 01:35 britta1

Megkezdődött a sztárok bevonulása a 83. Oscar-díjkiosztóra. A vörös szőnyegen természetesen mindenki szeretné a legjobb, legcsillogóbb formáját hozni. A hölgyek világmárkák kreációiban és ékszerekkel megrakodva érkeznek. A műsorvezető, Anne Hathaway egy váll nélküli, piros Valentio-estélyiben érkezett. Az est folyamán legalább öt különféle ruhát fog viselni. Jennifer Hudson fellép majd az esten, egyelőre csak bevonulni láttuk egy narancsszínű Versace-estélyiben - csodás formában van. Scarlett Johansson díjat is fog átadni: egy hátul, kör alakban kivágott bordó Dolce and Gabbana ruhában érkezett.

Amy Adams, akit a legjobb női mellékszereplő díjára jelöltek, egy kevésbé látványos, kék színű L'Wren Scott ruhában jött, a karján viszont egy 1,35 millió dolláros (!) zafír-gyémánt karkötő figyelt - a Cartiertől.

A 14 éves True Grit-sztár, Hailee Steinfeld egy pasztellszínű Ferragamo-ruhát viselt. Michelle Williams-et a legjobb női főszereplő díjára jelölték: egy halvány, földig érő Chanel-ruhában érkezett. Mandy Moore is a testszínű ruhára tett: ő egy Monique Lhuillier-darabot választott. Maria Menounos egy Johanna Johnson-estélyiben érkezett, Mila Kunis pedig egy halványlila Elie Saab-modell mellett döntött. Jennifer Lawrence egy tűzpiros Calvin Kleint vett fel.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://gellerzeller.blog.hu/api/trackback/id/tr42696470

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása