Utolsó kommentek

Bulvár

Kiküldték Kate és William esküvői meghívóit

2011.02.21. 16:03 britta1

Április 29-én kerül sor a világraszóló menyegzőre, amikor is Vilmos herceg elveszi aráját, Kate Middletont. Nem csak a szigetország, de egy világ ég lázban a kézfogó miatt. A felhajtás hatalmas, a média minden egyes apróságról beszámol. Most éppen arról, hogy kimentek a hercegi pár esküvői meghívói: 1900 ember kapott hasonló levelet, köztük koronás fők, politikusok, barátok, iskolatársak, családtagok. A királyi család számára megbotránkoztató Sarah Ferguson lemaradt a listáról. Vajon Orbán Viktornak is címeztek egy meghívót? 

3 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://gellerzeller.blog.hu/api/trackback/id/tr402675936

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

l.e.v.a.n.d.e.r 2011.02.21. 21:53:31

Okádok már ettől a felhajtástól. Egész évben erről a két idiótáról fognak beszélni?
Miért kell ennyire ajnározni már azt, ha egy kék családba született megházasodik egy "piszkos" vérűvel?
Undorom van már mindentől, ami velük kapcsolatos... Meg ez olyan k.szottul hasznos dolog lesz a világnak. Az angol nyalhatják az esküvő költségeit, mert rajtuk hajtják be, a maradék 9 milliárd ember meg az és úgy marad, amilyen és ahogy most van.
Pfeeeeeeeeeeeej az egészre. -.- -.- -.- -.-

britta1 2011.02.21. 22:32:37

@l.e.v.a.n.d.e.r: És így is csak kb. minden ötödik, velük kapcsolatos hírről számolok be. ;)

l.e.v.a.n.d.e.r 2011.02.22. 09:33:57

Még az a jó. :)
Ha többször írnál, megkeresnélek és dádá lenne. :P :D
De most komolyan... Miért kell bemondani a Híradóban, hogy változtatnak a hagyományokon... Hogy Diana gyűrűjét húzta fel... Hogy együtt jártak iskolába... (Kit érdekel? Felőlem egy melegbárban is összejöhettek volna. -.- ) Hogy külön tanyanéző busz indul a nő szülőfalujába... Hogy kiküldték a meghívókat, de nem tudni, kik jöhetnek...
Miért kell minden héten valamit mondani róluk? És még hol a büdös francban van április? -.- Ááááááááááááááá. :@
süti beállítások módosítása