Utolsó kommentek

Bulvár

Charlie Sheen nem halt meg

2010.12.28. 13:50 britta1

A Twitteren és különféle blogon terjedt el a hír, hogy Charlie Sheen meghalt. Az egyébként zűrös életű színészről azt állították, hogy síelés közben nem tudott úrrá lenni a léceken, s egy csúnya ütközés következtében az életét vesztette. A hírt a színész volt felesége, Denise Richards cáfolta. "Charlie nagyon is él, és éppen hozzám tart, hogy meglátogassa a kislányainkat" - írta Richards, aki a szomszédjában, Nikki Sixx-ben találta meg Sheen utódját.

2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://gellerzeller.blog.hu/api/trackback/id/tr932543056

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Bihari Párduc 2010.12.28. 17:22:31

Kinek van olyan elmebeteg ötlete,hogy egy sztár/mégha elég zűrös is/ halálhírét keltse?!Ebből nem hiszem ,hogy bárkinek is valami előnye származna.Viszont ha hihetünk a mondásnak /akinek halálhírét keltik...../,akkor bizony Charlie barátunk jó hosszú életü lesz:):):)

britta1 2010.12.28. 18:14:55

@Bihari Párduc: Talán az illető menedzsmentje. ;)
süti beállítások módosítása