Utolsó kommentek

Bulvár

Hogyan karácsonyoznak a sztárok?

2010.12.25. 22:04 britta1

A sztár is csak ember: a többség családi körben ünnepel, legyen hóesés vagy napsütés ott, ahol él, de vannak azok is, akik inkább napfényes vidékre mennek, s nyaralva ünneplik a karácsonyt.

Gwen Stefani és Gavin Rossdale például Kaliforniában vitték el a gyerekeket egy télapós fotózásra.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Pink pandamacis usánkát húzott, de azért piros felsőt vett fel egyre nagyobb pocakjára, amikor szintén Kaliforniában indult vásárolgatni még egyet. Talán ő is olyan, aki az utolsó pillanatra hagyja az ajándékvásárlást?

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Cameron Diaz és Alex Rodriquez továbbra is Mexikóban állomásoznak: miután a Hálaadást követően Cabóba utaztak, meglátogatták őket Alex gyermekei is, a karácsonyt pedig egy szörfözéssel vészelték át.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Penelopé Cruz januárra várja a kisbabáját Javier Bardemtől. A karácsony előtti pillanatokat még bevásárlással ütötte el a színésznő: a Los Angeles-i Ed Hardy Shopba ugrott be shoppingolni.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Rihanna hazautazott a családjához Barabados-ra. A múltkori rövid, barna haj után itt is újra a tűzvörös tincsekkel hódított. Barbados-on sincs rossz idő, csak a hó nem esik, inkább shortban járnak az emberek... :P

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Paris és jelenlegi szerelme, Cy Waits kalandos reptéri biztonsági ellenőrzés után csak megérkezett Hawaii-ra, Hilton kisasszony így karácsonyozik.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Zac Efron szendvicsvásárlás közben fogott ki egy gyors hózáport. Kaliforniában? Vagy ez valami forgatás???

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Hugh Jackmant Ausztráliában kapták lencsevégre, ott ilyen a karácsonyi készülődés...

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Clooney és kedvese, Elisabetta Canalis a napfényes Olaszországot hagyták ott (na, jó, nem, mert Észak-Olaszországban állomásoznak) szintén a feltehetőleg csodás Mexikóért.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://gellerzeller.blog.hu/api/trackback/id/tr222539114

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása