Utolsó kommentek

Bulvár

Marc Anthony dühöng Lopez új pasija miatt

2011.12.14. 16:51 britta1

Marc Anthony teljesen kiakadt, hogy válófélben lévő neje, Jennifer Lopez egy, az énekesnőnél 18 évvel fiatalabb táncosfiúval jár. Anthony szerint Casper Smart "egyszerűen nem elég jó" Jenniferhez, s az énekes egészen belebetegedett neje új kapcsolatába. "Rengeteget fogyott, pedig egész életében ugyanaz volt a súlya. Ráadásul dührohamok gyötrik" - mondja Marc egy közeli ismerőse.

2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://gellerzeller.blog.hu/api/trackback/id/tr383463459

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

nagyalbi 2011.12.15. 06:49:09

Bámulatos, hogy milyen rövid az emberek emlékező tehetsége!!! Még hogy Marc Anthony súlya ugyanaz volt egész életében!?
Soha nem volt kövér, de az ikrek születése után például egészen meglepően "kikerekedett" az arca - nyilván az egy boldog, nyugodt időszak volt az életében.
Viszont ő tudvalevőleg egy csupa ideg ember, akire jellemző a folyamatos őrlődés. Többször volt olyan szakasz az életében, amikor soványsága már- már vészes méreteket öltött. Idén pedig fenekestől felfordult az élete: elveszítette a feleségét és imádott gyerekeit. Ráadásul nemrég az unokaöccse életéért is aggódhatott. Szóval egymás után érik a csapások. A stressz, a sok cigi és koffein, a kevés alvás pedig megteszi a hatását.
A "dührohamok" egyébként meg nem csak rá jellemzők. Ha hinni lehet a pletykáknak, Jennifer és ő egészen kedélyesen elüvöltöznek egymással telefonon keresztül. A díva egy ilyen veszekedés után döntött úgy hirtelen felindulásból, hogy az eredeti tervekkel ellentétben elviszi magával a "Que Viva" forgatására az új pasiját, hogy Marc előtt nyalják-falják egymást. Szóval az adok-kapok kezd eldurvulni kettejük között, és ebben mindketten vastagon benne vannak. Csak Jennifer PR-ja jobb, ezért az emberek nagy része elfogadja, hogy ő egy ártatlan bárányka, akit már megint bántottak a gonosz férfiak.
Erre szoktam azt mondani: igen kérem, a dolog úgy kezdődött, hogy Marc Anthony visszaütött.

kamillazok 2011.12.15. 11:22:30

@nagyalbi: Na jó, szóval egyszer kicsit kikerekedett, de alapvetően mindig azonos volt a súlya. És a dührohamokat te is írod, hogy jellemzőek. Csak a felháborodott hangnemet nem értem. Senki nem bántotta Marcot, inkább sajnálni lehet szegényt a cikk alapján.
süti beállítások módosítása