Utolsó kommentek

Bulvár

Breaking news: Eljegyezték Britney Spearst!

2011.12.16. 20:53 britta1

Barátja - korábbi menedzsere -, Jason Trawick a saját 40. születésnapján jegyezte el Britney Spearst! Az eljegyzésre egy romantikus vacsora mellett került sor. (Britney egyébként egy tízmillió forintot érő motorral és hozzá illő bőrdzsekivel lepte meg Jasont a születésnapjára.) Az eljegyzés hírét Trawick hivatalosan is megerősített és közölte, hogy mindketten magukon kívül vannak a boldogságtól. A pár ma este újra megünnepli az eljegyzést a vegas-i Planet Hollywoodban. Britney állítólag rettenetesen örül, mert úgy gondolja, hogy a házasság az igazi kötőelem a családban. Britney ma reggel ezt twittelte (csak akkor még nem tudtuk, mire céloz): "Csodás ajándékot kaptam tegnap Jasontól, amire már régen vártam! Alig várom, hogy megmutathassam nektek! Olyan, olyan, OLYAN izgatott vagyok!".  Az eljegyzési gyűrű egy Neil Lane-féle 3 karátos, kerek gyémánttal és több, kisebb ékkővel van díszítve. A készítő szerint ez egy hagyományos darab, Trawick olyat szeretett volna választani, ami biztosan tetszik Britney-nek.

A pár tagjai 2006-ban találkoztak először, s hosszú ideig csak szakmai kapcsolatuk volt. A Kevin Federline-tól való válása után Trawick barátként is támogatta Britney-t, de csak két évvel később, 2009-ben lettek szerelmespár. Jason akkor Britney menedzseléséről is lemondott, de most már megint ő intézi az énekesnő szakmai ügyeit. Britney korábban kétszer volt férjnél: az első házasságát, amit Vegas-ban kötött egy volt osztálytársával, 55 óra után érvénytelenítették. Később az egyik háttértáncosa, a mostanra óriásira hízott Kevin Federline felesége volt, ő Britney két gyerekének, Sean Prestonnak és Jayden James-nek az apja (valamint három másik gyermeknek is két másik nőtől).

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://gellerzeller.blog.hu/api/trackback/id/tr143469468

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása