Utolsó kommentek

Bulvár

Így játszik Casper Smart Jennifer Lopez kislányával

2011.12.01. 20:55 britta1

Még mindig a hawaii-szigeteki Kauain nyaral Jennifer Lopez, aki új fiúját, a háttértáncos Casper Smatot is vitte magával. Lopez persze a gyerekeivel utazik, így a 22 éves amorózónak ki kell jönni a három éves ikrekkel is. Mivel nem nagy a korkülönbség, ezt az akadályt sikerrel vette Smart, aki a nap nagy részét azzal tölti, hogy Max-szal és Emme-mel játszik a tengerparton. Az éppen Marc Anthony-tól váló - de vele közös tehetségkutató műsort indító - Jennifer viszont állítólag még mindig hordja a jegygyűrűjét...

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://gellerzeller.blog.hu/api/trackback/id/tr933429954

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

nagyalbi 2011.12.02. 14:17:09

Jennifer tegnap már Marokkóba cipelte magával új fiúját, akit a sajtó egyszerűen csak "Toyboy"-ként emleget.
Hawaiin egyébként a 24 éves Casper (akinek nem is ez az igazi neve!) azért nem erőltette meg magát túlságosan a gyerekekkel. Csak épp annyira, hogy megmutassa, ő aztán milyen jól kijön velük! Ő is tudja, ha Jennifer kivetnivalót talál a hozzáállásában: repül!!!!
JLo egyébként a legújabb pletykák szerint a nyaralás kapcsán összekülönbözött az anyjával, aki szerint rossz ötlet volt ilyen hamar megismertetni a gyerekeket a sráccal. A kicsik egyenlőre még azt sem értik, hova tűnt az apjuk, és az új szituáció teljesen megkavarja őket.
A gyűrűt meg nyilvánvalóan érzelmi okokból viseli. Mert változatlanul szerelmes - a drága ékszerekbe....
süti beállítások módosítása