Utolsó kommentek

Bulvár

Életeket mentett Vilmos herceg

2011.11.28. 13:42 britta1

Egy teherhajó süllyedt el tegnap Wales partjainál, de a mentésben Vilmos herceg, a brit trónörökös is részt vett, aki helikopterpilótaként szolgál a brit királyi légierő kötelékében. A Swanland nevű hajó mészkövet szállított, amikor a tartomány északi partjaitól 50 kilométerre kapott léket. A személyzet két tagját a helikopterekkel és mentőhajókkal helyszínre érkező egységek kimentették. A mentésbe az ír parti őrség is bekapcsolódott.

A személyzet egyik tagjának holttestét megtalálták a tengerben, a további öt eltűnt tengerész sorsa egyelőre ismeretlen. A hajnalban kezdődött mentésbe bekapcsolódott Vilmos herceg is, aki kutató-mentő helikopterpilótaként szolgál a brit királyi légierő walesi támaszpontján, hadnagyi rangban. Vilmos tavaly szeptemberben fejezte be helikopterpilóta-kiképzését, miután sikeresen végzett az első számú brit tiszti akadémián, Sandhurstben.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://gellerzeller.blog.hu/api/trackback/id/tr193416884

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása