Utolsó kommentek

Bulvár

Mégsem perli be Kardashiant a volt férje

2011.11.25. 21:12 britta1

A 72 napos házasságból éppen válófélben lévő Kim Kardashian és Kris Humphries között nem alakulnak túl szépen a dolgok. Bár korábban a fiú szülővárosában, Minnesotában állítólag tisztázták, hogy hogyan tudnak egymástól tisztességesen elválni, most kezd durvulni a helyzet. Igaz, hogy a munkanélküli Humphries rengeteg pénzt keresett a Kim Kardashiannal való házasságával (és a válási botránnyal is), és a Sector óra reklámarca lett, de mégis úgy érzi, hogy kezd rossz fényt vetni rá a válás. Erre van is oka, mert elterjedt - és a családi tévéshow-ban is látható -, hogy Humphries folyton a súlyával, az alakjával macerálta és nagy popsija miatt nyilvánosan megalázta Kimet. A pletykák szerint Humphries odáig jutott, hogy 10 millió dollárra perli az exét hitelrontásért, de már ennek a hírnek a cáfolata is megszületett. Eszerint Kris időközben megértette, hogy Kimnek nincs beleszólása a műsor végleges vágásába, így igazából nem ő tehet róla, hogy a Kris-re nézve cikis jelenetek megjelentek.

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://gellerzeller.blog.hu/api/trackback/id/tr203411774

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Victoria Principal 2011.11.26. 13:38:41

Mivel ez egy kamuházasság, már ezért is kapott eleve pénzt a srác. Kim pedig ne rinyáljon, kis törpetehén, műseggel, műmellel, orr-, szájplasztika, botox, egy igaz porcikája nincsen. A válás is a mesterséges házasság mesterséges befejezése. Ostoba. Ahogy az amik is, hogy megkajálják ezt a sok baromságot.l
süti beállítások módosítása