Utolsó kommentek

Bulvár

Jennifer Lopez és Marc Anthony egy színpadon!

2011.11.19. 10:42 britta1

A nyáron ment tönkre Jennifer Lopez és Marc Anthony házassága. Az énekesnő azóta egy nála 18 évvel fiatalabb táncossal, Casper Smarttal jár. Jen és Marc mindketten fellépnek a hétvégén rendezendő American Music Awards gálán a Los Angeles-i Nokia Theatre-ben. Sőt, Casper is ott lesz, amikor Jennifer előadja a Papi, az On the Floor és az Until it Beats no More című dalait! Marc Anthony is fellépője a díjkiosztónak, de nagy botrányra ne számítsunk, az egykori házasok ugyanis jóban vannak egymással: éppen a múlt héten jelentették be közösen Puerto Ricóban, hogy együtt indítanak tehetségkutató műsort Q'Viva! The Chosen címmel. 

2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://gellerzeller.blog.hu/api/trackback/id/tr113395301

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

nagyalbi 2011.11.19. 15:12:58

Hogy jóban lennének? Ez azért erőteljes túlzás. Inkább csak igyekeznek elviselni egymás jelenlétét az elkerülhetetlen alkalmakkor.
A tehetségkutató show indítását egyébként még tavasszal jelentették be, akkor - boldog párként - írták alá a szerződést. A papír meg ugye kötelez, főleg ha nem akar valaki horror pénzeket kifizetni kártérítésként.
Októberben kezdődtek a felvételek, azóta külön-külön, más-más országban intézték a válogatást. A hírek szerint azonban a szponzorok ragaszkodtak ahhoz, hogy legyen olyan hely is, ahol közösen forgatnak. De a helyi sajtó képviselői (valamint az itt készült képek tanúsága szerint is) Anthony igen komor hangulatban volt.
Szóval senki ne számítson könnyes egymás nyakába borulásra. Persze botrányra se, hiszen mint tudjuk "el salsero" kényes a magánéletére, sose szerette kiteregetni a szennyest. A terem meg ugye jó nagy, ha ügyesek, elég messze el tudják kerülni egymást vasárnap is.
süti beállítások módosítása