Utolsó kommentek

Bulvár

Valóban elválik a férjétől Demi Moore

2011.11.18. 14:38 britta1

Nem nyugodtak meg a kedélyek, miután Ashton Kutcher a hatodik házassági évfordulóját nem a feleségével, hanem egy texasi irodai asszisztenssel töltötte, ami ki is derült. A lány részletekbe menően taglalta az újságokban a színésszel való kalandját, Demi Moore pedig olyan sovány lett a szomorúságtól, hogy az már beteges.

A pár végül a válás mellett döntött.  "Nagyon szomorúan és nehéz szívvel úgy döntöttem, hogy véget vetek az Ashtonnal megkötött, hat éve tartó házasságomnak" - szól a 49 éves színésznő által kiadott közlemény. "Nőként, anyaként és feleségként bizonyos értékeket és fogadalmakat szentnek tartok és úgy döntöttem, hogy ebben a szellemben kívánom folytatni az életemet. A mostani időszak próbára tesz engem és a családomat, ezért ugyanolyan együttérzést és diszkréciót kérek, amely mindenkinek kijár, aki hasonló helyzetbe került" - fogalmazott Demi Moore.

Ashton is reagált a hírre: "Örökké nagy becsben fogom tartani azt az időt, amit Demivel töltöttem el. A házasság a világ egyik legnehezebb dolga, amely sajnos néha kudarcot vall" - írta csütörtökön a Twitteres mikroblogjában a 33 éves Ashton Kutcher, a Két pasi meg egy kicsi tévésorozat sztárja. Moore és Kutcher 2003-ban kezdett el találkozgatni és 2005-ben házasodott össze. A pár a nemzetközi szex-rabszolgaság elleni küzdelem támogatására létrehozta a Demi & Ashton alapítványt. Kutchernek ez volt az első házassága, Moore-nak pedig a harmadik: korábban Freddy Moore rock-zenész, majd Bruce Willis felesége lett.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://gellerzeller.blog.hu/api/trackback/id/tr893394156

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása