Utolsó kommentek

Bulvár

Mégsem kell koplalniuk a Victoria's Secret modelljeinek

2011.11.14. 19:06 britta1

Nem tett jót a Victoria's Secret megítélésének, hogy Adriana Lima azt nyilatkozta a Telegraph-nak, hogy a modelleknek a bemutatót megelőzőt  három hónapnyi kemény edzés után az utolsó kilenc napban már csak proteinshake-et szabad inniuk. A cég gyorsan helyesbíttetett is Limával: "Látják, most is itt van a kezemben egy Starbucks-pohár. Nem kell sanyargatnunk magunkat, az egész egy félreértés volt" - mondta a bemutató után Lima. 

A csodaszép fehérneműket ezúttal is szupermodellek vitték a kifutóra: Adriana Lima, Miranda Kerr vagy Doutzen Kroes mellett több új modell is felvehette a szexi fehérneműszetteket. Néhány kép a bemutatóról a teljesség igénye nélkül. (A videó csak a hónap végén kerül levetítésre). 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://gellerzeller.blog.hu/api/trackback/id/tr893375725

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása