Utolsó kommentek

Bulvár

Tagadja az apasági feltételezésket Justin Bieber

2011.11.07. 16:40 britta1

A múlt héten egy 20 éves lány, Mariah Yeater adott be apasági papírokat a bíróságra, állítva, hogy három hónapos fiának az énekes Justin Bieber az apja. A futó légyottra a nő állítása szerint tavaly, Los Angeles-ben került sor, az énekes fellépése után. Bieber a Today Show-ban cáfolta az állításokat: "Abszurd. Soha nem láttam ezt a nőt. Egyébként minden koncert után a kocsiba ülök és a szállodába hajtok, úgyhogy ez igazán őrült feltételezés". Yeater állítja, hogy egy rövid aktusból született a gyermeke, aki úgy fogant, hogy a koncert után a biztonsági őr kérte meg, hogy menjen hátra, ahol összemelegedett a hírességgel, aki nem volt hajlandó védekezni, mert az akkor 16 éves Bieber - ahogy Yeater visszaemlékszik - azt mondta, hogy ez az első alkalom lesz neki, és mindent érezni szeretne.

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://gellerzeller.blog.hu/api/trackback/id/tr553359740

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

mirr 2011.11.08. 14:29:48

ez a csávó, akitől még mindig nem hallottam egy számot se sehol, holott sorra nyeri a díjakat, egyre jobban hasonlít paul wesley-re a vámpírnaplókból.
süti beállítások módosítása