Utolsó kommentek

Bulvár

Talán reklámfogás volt a szakítás híre

2011.09.30. 09:00 britta1

Demi Moore és Ashton Kutcher között már többször volt fagyos a viszony, de az a helyzet, hogy a mostani lehet akár reklámfogás is: annak ellenére, hogy a Két pasi meg egy kicsi első, Ashtonnal forgatott részét rekordmennyiségű néző követte, a Warner szeretné bebetonozni a nézettséget, hogy nehogy az legyen, hogy csak az első részt nézték meg, hogy milyen is Ashton a kirúgott Charlie Sheen "helyén". Az Epikletos-idézet után, amit szakításként értelmezett a sajtó, Demi egy fotót tett közzé, melyen csukott szemmel fekszik, a képaláírás pedig "átlátok rajtad". Ashton is posztolt, ő a Don't Believe the Hype című dalt, amit lazán úgy fordíthatnánk, hogy "Ne dőlj be". Ezen kívül Ashton még ennyit írt: "Star magazin – nehogy már a sajtószabadságért álljatok ki, amikor fikciót írtok." Moore pedig annyival reagált: "remek meglátás, szerelmem!". Az alábbi képeken az a nő látható, akivel Ashton állítólag összejött - Sara Leal azóta eltávolított magáról minden publikus fotót.

2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://gellerzeller.blog.hu/api/trackback/id/tr763266707

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

segglyukszájú 2011.09.30. 13:13:00

Ashton Star magazinos kommentje a Twitteren egy évvel ezelőtti, illetve Demi reakciója rá is az. Tavaly is volt egy hasonló eset valami Britney-vel, akkor mentek ki azok az üzenetek.

britta1 2011.09.30. 17:55:07

@segglyukszájú: Aha, köszi. Szerinted nem lehet, hogy mindez nem véletlen, hanem egy reklámkampány része?
süti beállítások módosítása