Utolsó kommentek

Bulvár

J-Lo felköszöntötte Anthony-t a születésnapján

2011.09.18. 20:24 britta1

Egy nappal azután, hogy Marc Anthony a 43. születésnapját egy miami fellépéssel és kb. 150 közeli barátja számára rendezett születésnapi bulival ünnepelte, a sztár megkapta azt az ajándékot, amire a legjobban vágyott. "Hogy mi volna az igazi ajándék? A családommal lenni, és a gyerekeimmel eltölteni némi időt" - mondja Anthony, akinek valóra vált az álma: ugyanis Jennifer Lopezt, valamint a közös gyermekeiket, a 3 éves Max-ot és Emme-t abban a miami házban látták, ahol korábban együtt éltek. Jennifer Lopezt és Marc Antony-t is a medence partján fotózták le, ahogy a gyerekekkel fürdőztek, szórakoztak. A pár júliusban jelentette be, hogy hét évnyi házasság után elválnak.

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://gellerzeller.blog.hu/api/trackback/id/tr163236746

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

nagyalbi 2011.09.19. 05:59:28

Szívfájdító látni, ahogy szegény kis Emme csimpaszkodik az apjába. Bár a helyzet nyilván senkinek sem kellemes, mégis a vétlen ikrek lesznek a legnagyobb vesztesei a történetnek.
süti beállítások módosítása