Utolsó kommentek

Bulvár

Meztelen képek jelentek meg Scarlett Johanssonról

2011.09.17. 19:37 britta1

Saját telefonjával készített önmagáról erotikus fotókat Scarlett Johansson - az egyiken hátulról, a tükörben látszik, amint teljesen meztelen, s csak egy törülközőt tart maga elé, a másikon pedig az ágyon fekszik féloldalt. Scarlett persze nem a nagyközönségnek szánta a képeket, de meghekkelték a telefonját. Johansson kiakadt, mert eddig mindig nagyon ügyelt arra, hogy ne jelenhessen meg róla pucér fotó, filmjeiben sem vállalt meztelen jelenetet és újságoknak se vetkőzött soha, ezért úgy döntött, most az FBI-hoz fordul, hogy járnak a végére, ki is tette ezt vele. 

Időközben kikerült pár fotó Mila Kunis-ról is: az egyiken Timberlake félmeztelenül fekszik az ágyban, egy másikon pedig egy rózsaszín tangával szórakozik. A harmadik képen Kunis a fürdőkádban áztatja magát, de csak a feje látszik, a negyediknek - ami igen pikánsra sikerült - pedig egy ismeretlen férfi a főszereplője. A hekker néhány SMS-t is közzétett, amelyeket állítólag Timberlake és Kunis írt egymásnak.

A két eset állítólag összefügg, s a nyomozás során kiderült, hogy az FBI nyomozói legalább egy embert tudtak azonosítani abból a hekkercsapatból, amelyik többek között Scarlett Johansson telefonját is feltörte, s feltételezik, hogy Kunis fotóit is ő tette közzé jogtalanul.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://gellerzeller.blog.hu/api/trackback/id/tr133234711

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása