Utolsó kommentek

Bulvár

Megkönnyezte a szülinapi köszöntőt Marc Anthony

2011.09.17. 18:56 britta1

Pénteken teltházas koncertet adott Miamiban, az American Airlines Arenában Marc Anthony. A közönség egy hatalmas Happy Birthday-énekléssel köszöntötte az énekest a 43. születésnapján. Anthony annyira meghatódott, hogy könnyes szemmel, térdre esve köszönte meg a köszöntőt. Azután Marc-on volt a sor, hogy énekeljen. A repertoár főleg spanyol nyelvű dalokból állt, s amikor az Until I Met You (Hasta Que Te Conoci) című dalt adta elő, egy rövid bevezetőt fűzött hozzá, amelyben a szerelemről és szenvedésről beszélt (talán Jennifer Lopezre és a folyamatban lévő válásukra utalva mindezzel). A dal után megköszönte a közönségnek mindazt a szeretetet és támogatást, amit kapott tőlük - külön kiemelve az idei, nehéz évet.

Később a lánya, Ariana jött a színpadra egy hatalmas meglepetéstortával, mire a közönség ismét elénekelte a Boldog születésnapot. "Ki más mondhatja el magáról, hogy így ünnepli a születésnapját? Nagyon szerencsés ember vagyok" - mondta ekkor Anthony.

Az énekes később egy privát szülinapi bulit is tartott a Miami Viceroy Hotel Club 50 nevű szórakozóhelyén, ahová csak mintegy 150 közeli barátja kapott meghívást. A buli éjfél körül kezdődött, s egy különleges, Geof Manthorne tortakészítő által megálmodott édességgel ünnepeltek. Anthony elfújta a tortán a gyertyákat, majd azt mondta: már kívántam is! A vendégek pedig reggelig bulizhattak és ihattak Marc számlájára. 

2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://gellerzeller.blog.hu/api/trackback/id/tr43234596

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

nagyalbi 2011.09.18. 06:52:41

Köszi az újabb írást britta1!
Örülök, hogy végre magyarul is olvashatok pozitív hangvételű cikket Marc-ról. Sajnos az utóbbi időben a hazai sajtó (tisztelet a kivételnek) szinte kizárólagosan azt a rágalmazó pletyka-áradatot erősítette, amit rossz nyelvek a válásával kapcsolatban terjesztettek. Már majdnem úgy beszéltek róla, mintha köztörvényes bűnöző lenne. Pedig ő egy csodálatos művész és egy nagyszerű ember!
Ez a válás egyébként nagyon megviseli, és bár dolgozik, a színpadon mosolyog is, de messze nem az az önfeledt Marc Anthony, akit megszokhattunk. A szülinapi partyját is otthagyta nagyon hamar, a következő, 17-i fellépésére hivatkozással.(Még jó, hogy volt mire fogni!)
Szóval még egyszer köszi a cikkeket! Várom a következőt!
Egy fanatikus Marc Anthony-hívő

britta1 2011.09.18. 21:22:38

@nagyalbi: Igazán nincs mit. Csak próbálom követni az eseményeket. :)
süti beállítások módosítása