Utolsó kommentek

Bulvár

Charlie Sheen lehiggadt és józan

2011.09.15. 12:34 britta1

A 46. születésnapját nemrég ünneplő sztár tavalyi éve igencsak botrányos volt. Sheen első botránya 2010 októberében jött, amikor szétvert egy hotelszobát és bántalmazott egy prostituáltat Plaza Hotelbeli lakosztályában. Januárban egy, a házában tartott féktelen buliról szállították a kórházba a színészt. Ugyanabban a hónapban elvonóra is beiratkozott. Februárban egy tévéinterjúban sértegette a kenyéradó sorozatának létrehozóját, Chuck Lorrét. Márciusban aztán kirúgták, akkor meghirdette a Torpedo Tour nevű fellépéssorozatát, ahol sztorik tömkelegével és vetkőzéssel szórakoztatta a rá váró rajongókat.

Májusban derült ki, hogy a helyét a tévéshow-ban Ashton Kutcher veszi át. Augusztusban újra összejött volt feleségével, a szintén függőségi problémákkal küzdő Brooke Muellerrel - a nő születésnapját együtt ünnepelték Mexikóban, ahová Sheen korábban azért járt, hogy kieressze a gőzt a helyi, vállalkozó szellemű hölgyekkel. Sheen most a The Today Show-ban adott interjút, amelyben elmondta, hogy sokat változott. "Lehiggadtam. Visszavettem. Nyugodt vagyok, és józan. Teljesen józan. Egyáltalán nem iszom. Fogalmam sincs, mi volt velem tavaly" - mondja Sheen.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://gellerzeller.blog.hu/api/trackback/id/tr73227765

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása