Utolsó kommentek

Bulvár

Marc és Will együtt: ennyit a pletykákról!

2011.09.14. 08:22 britta1

Nagy kamu volt, amikor augusztus végén bedobták, hogy Will Smith felesége összejött volna Jennifer Lopez éppen válófélben lévő férjével, Marc Anthony-val. A pletykákat az érintettek akkor azonnal cáfolták, s a két pasi tegnap együtt vett részt a Miami Dolphins - New England Patriots meccsen a Miami's Sun Life stadionban. Marc a résztulajdonosa a miami illetőségű csapatnak, s Willt meghívta a páholyába. A meccsre egyébként Smith magánrepülővel érkezett! A mérkőzésen ott volt még Fergie és Josh Duhamel, valamint Taylor Lautner is a VIP páholyban.

2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://gellerzeller.blog.hu/api/trackback/id/tr703225508

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

nagyalbi 2011.09.15. 06:30:52

Végre egy újságíró, aki utána is néz annak, amiről ír! Egy másik lap - itt most nem nevezném meg - úgy állította be, hogy kínos szituáció volt, amikor Will és Marc véletlenül összefutottak. Nevetséges!
A dologban biztos volt szándékosság, de úgy tűnik bejött, és sikerül leállítani a pletykákat.
A VIP páholy egyébként elég zsúfolt volt, mert a fent említetteken kívül Marc jó néhány barátját meginvitálta. Ott volt többek között Pitbull, Sean Kingston, Dwyane Wade és egy rövid időre Simon Fuller producer is beugrott. A meccs után pedig ezek a barátok és a klub vezetősége egy rövid kis meglepetés-partyt csaptak Marc közelgő 43. születésnapja alkalmából. Will Smith természetesen innen sem hiányozhatott.

britta1 2011.09.15. 23:04:13

@nagyalbi: Nahát! Köszi. :) És a plusz infókat is. ;-)
süti beállítások módosítása