Utolsó kommentek

Bulvár

Ki lesz az idei Miss Universe?

2011.09.13. 10:14 britta1

89 jelölt közül választják ki a Miss Universe verseny idei győztesét Sao Paolóban. Amikor ezeket a sorokat írom, még nincs meg az eredményhirdetés és az esemény hivatalos honlapja lefagyott. A Donald Trump-féle szépségversenyen Magyarországot Szunai Linda képviseli, akinek formabontó népviseleti ruháját a képen tekinthetjük meg. A magyarok hagyományosan nem számítanak nagy esélyesnek, az idei favoritok pedig Miss Fülöp-szigetek Shamcey Supsup, Miss Venezuela Vanessa Gonçalves és Mexikó Karín Ontiveros. A győztes a mexikói Ximena Navarretét váltja majd. Az összes jelölt megtekinthető itt. Más nemzetek képviseletében is elég szokatlan népviseleteket vonultatnak fel.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Friss! A versenyt az angolai Miss Leila Lopes nyerte, a második az ukrán, a harmadik a brazil lány lett (a képeken ebben a sorrendben). A magyar versenyző nem jutott a 16 legszebb lány közé.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

“Számos társadalmi célért dolgoztam már. Foglalkozom szegény gyerekekkel, a HIV-vírus elleni harccal. Segítek megvédeni az időseket, és mindent megteszek, amire a hazámnak szüksége van. Azt hiszem, most, Miss Universe-ként erre még több lehetőségem lesz” – mondta a 25 éves Miss Angola.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Személyes kedvenceim: Miss Venezuela, Miss Bolívia és Miss Lengyelország.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://gellerzeller.blog.hu/api/trackback/id/tr413222304

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása