Utolsó kommentek

Bulvár

Végletek harca...

2011.09.09. 17:42 britta1

Paris Hilton és Kim Kardashian valaha barátnők voltak. Pontosabban a két híres örökös együtt járt bulizni, az akkor még ismeretlen, önmagát ducinak tartó Kim félénken, szerényen húzódott meg Paris mellett. Kim csodálta Paris kifinomult érzékét a divathoz, fesztelenségét a party-kon, azt a képességét, ahogy magára vonta a figyelmet bármilyen helyzetben.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Paris Hilton hamar a világmédia felkapott üdvöskéje lett: miután kikerült a szexvideója Rick Solomonnal (Paris lemezének későbbi producerével és zeneszerzőjével), Paris egyre ismertebb és híresebb, hírhedtebb lett. Kimet majd' megette az irigység, s úgy döntött, követi a barátnője nyomdokait. Ez a fokú másolás aztán éket vert a lányok közé. Miután Kim magánélete is videóra került, s "kiszivárgott" akkori barátjával Ray J-jel, majd elindult a családi tévéshow, s egyre több cikk és hír foglalkozott a Kardashian-lányokkal, Kim is egyre ismertebb lett.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Olyannyira, hogy ma már Kim körül forog a média, nem telik el nap, hogy több hír is ne legyen róla vagy a népes családjáról. Paris Hilton a múltkor meg is sértődött, amikor egy tévériporter arról faggatta, milyen érzés, hogy Kim átvette a trónját mint partykirálynő. Nemrég Kim is lemezt készített, s micsoda meglepetés, az első dalának címe Turn it up éppen ugyanaz, mint Paris lemezének első dalának címe! Kim Kardashian esküvője csak még inkább médiafigyelmet keltett, aztán jöttek a mézeshetek, és a babavárás hírei...

Nemrég még a légies Paris Hilton volt a nőideál, ma pedig Kim Kardashian boldogan éli meg a kerekdedségét: bár az esküvő előtt keményen fogyózott, mostanában eléggé kikerekedett, de ő és a rajongói ezt egyáltalán nem bánják... Kim mindenben a Paris által felállított receptet követi, s a módszer másodszor is működik.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://gellerzeller.blog.hu/api/trackback/id/tr823212156

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása