Utolsó kommentek

Bulvár

Itt a kis Harper Beckham a mamájával

2011.09.09. 16:38 britta1

Harper Beckham igazi fashionlady lesz: még csak két hónapos, de éppen egy divathétre tart. A kislány Victoria Beckhammel New Yorkban tartózkodik a Hotel Plazában a divathét alkalmából. Victoria az utcára is kivitte a babáját, akit így mi is megnézhetünk.

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://gellerzeller.blog.hu/api/trackback/id/tr393212111

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Neve Senki 2011.09.09. 17:40:38

John Gallianót bűnösnek találta a francia bíróság, 6000 eurót (kb. 1.700.000 Ft) kell kifizetnie, mivel idén februárban egy bárban részegen becsmérlő megjegyzéseket tett a zsidókra. Az antiszemita és rasszista megjegyzéseiről videófelvétel készült, ami miatt Gallianót kirúgták a vezető tervezői állásából a Diortól. A bírságot csak akkor kell kifizetnie, ha megismétlődne a viselkedése (megjegyzéseiért később közleményben egyébként elnézést kért), s azon csak felül további 90 eurót (kb. 25.000 Ft) kell fizetnie a bírósági eljárásért. Bár Galliano nem volt jelen a bíróságon, további egy euró jelképes összeg azonnali megfizetésére kötelezték, hogy szimbolikusan lerója megbánását a két ember előtt, akiket szóban zaklatott.
süti beállítások módosítása