Utolsó kommentek

Bulvár

Eladja a sorozatból ismert házát Lauren Conrad

2011.09.08. 17:00 britta1

A kutya sem hitte volna, hogy a Hills című sorozat szereplői valóban azokban a házakban élnek, amiket a tévés reality-ben sajátjukként mutatnak be. Nos, Lauren Conrad valóban a tulajdonosa annak a Hollywood Hills-en lévő 300 négyzetméter alapterületű, mediterrán stílusú háznak, amit a tévében láthattunk (milyen érdekes, hogy a Viasat nem ezt a glamourreality-t, hanem a sokkal gyengébb színvonalú Jersey Shore-t másolta le az Aranyparttal).

Lauren azoban most piacra dobta az ingatlant, méghozzá 2,25 millió dolcsiért. Négy hálószoba, négy fürdő, három kandalló, medence és vendégház - és persze a csodás kilátás van az árban. A ház híres lakóinak sora Laurennel nem ért véget, hiszen itt élt egy ideig a sorozatbeli társa, Audrina Patridge is a sorozat egy évadában.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://gellerzeller.blog.hu/api/trackback/id/tr83211119

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása