Utolsó kommentek

Bulvár

Lopez férjével hozták hírbe Smith feleségét

2011.08.24. 18:01 britta1

Will Smith és a neje összezörrent - szólt a tegnapi hír, de megvártam vele a mai napot, s láss csodát, tényleg kacsa volt. A sztárpár fia a Twitteren kérte ki magának, hogy a szülei válnának, pedig Jada Pinkett Smith-t összeboronálták Jennifer Lopez éppen válófélben lévő férjével,  Marc Anthony-val. A románc állítólag akkor szövődött, amikor Jada és Marc együtt forgatták a Hawthorne című filmet. A pletykát Pinkett sajtósa cáfolta: "Minden ilyen híresztelés teljesen hamis" - mondja a sajtós, Pinkett pedig azt is hozzáfűzte, hogy "a házasságunk virul és sértetlen".

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://gellerzeller.blog.hu/api/trackback/id/tr33175881

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

nagyalbi 2011.08.24. 21:51:44

Nem csak Jada Pinkett Smith, de Marc Anthony is azonnal cáfolta a kettejük kapcsolatáról szóló hírt. (Szintén sajtósán keresztül, mivel mostanában válása miatt inkább elkerüli az újságírókat.)
A Hawthorne című sorozatban szerelmeseket alakítottak ugyan, és volt egy igen jól sikerült forró jelenetük is, de ezt nem kéne összekeverni a valósággal!
Marcot azért is érzékenyen érintette a dolog, mert évek óta jó barátságban van nem csak Jada-val, de Will-lel is. Azt üzente a pletyka kitalálójának: "Enough is enough." Ami mondhatjuk úgy, egy nyomatékosított "MOST MÁR ELÉG VOLT!" Majd a rövid közlemény így folytatódik: Itt családokról, gyerekekről és barátságokról van szó. Ez NEM igaz!
süti beállítások módosítása