Utolsó kommentek

Bulvár

Egy kocsiban üldögélt J-Lo és Marc Anthony

2011.08.11. 19:41 britta1

Június 15-én jelentették be küszöbön álló válásukat, majd rövid hallgatás után kemény médiaheccbe kezdtek arról, hogy ki volt a nagyobb genyó a házasságban. Jennifer Lopez és Marc Anthony azonban most meglepetésre egy piros kabrió Mustang hátsó ülésén üldögélt együtt a southamptoni Sagg Main Beachen. Anthony nagyon feldobottnak tűnt. A hivatalos magyarázat szerint Marc csak azért járt a környéken, hogy meglátogassa a gyermekeit: nem tudni, hogy J-Lóval közös, vagy három másik gyerekéről van-e szó. (A kép illusztráció.)

4 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://gellerzeller.blog.hu/api/trackback/id/tr583145697

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

nagyalbi 2011.08.11. 22:07:40

Csak halkan jegyezném meg, hogy Marc Anthony NEM nyilatkozott a válással kapcsolatban, sőt július 15. óta EGYÁLTALÁN NEM engedi magához közel a sajtót. Aki lejárató-kampányba kezdett, az Jennifer csapata: a stylistja és a managere, ők terjesztik a különböző pletykákat JLo exéről.
Az a pár mondat, amit most úgy emlegetnek, mint Marc válaszát a támadásokra, egy jóval régebbi interjú során hangzott el, és nem más, mint az énekes megszokott élceinek egyike - teljesen félreértelmezve.
A mostani találkozó nyilvánvalóan az ikrekkel kapcsolatos. Marc Anthony két nagyobb fiának és 17 éves nagylányának neveléséhez ugyanis Jennifernek igen kevés köze volt. Talán csak annyi, hogy el kellet fogadnia: a közös családi programokra Marc őket is mindig magával vitte. Ráadásul Cristiant és Ryant nemrég az apjukkal látták, elkísérték őt július 29-i chilei koncertjére. Velük, és a volt feleségével, Dayanara Torres-szel teljesen harmonikus a kapcsolata. Az ikrek azok, akiket már közel egy hónapja nem láthatott, mert Jennifer Miami-ba vitte őket, és ők azok, akiknek most JLo a teljes felügyeletét akarja megkaparintani.

britta1 2011.08.11. 23:24:30

@nagyalbi: Hű, egy igazi szakértő! :) Amire gondoltam, az a William Levy-vel kapcsolatos sztori megszellőztetése, a Ben Affleck-es levelezgetésről szóló hírek, meg a P. Diddy-vel való kapcsolat újraélesztésére irányuló célozgatás. Nyilván nem véletlenül kerültek ki, s nem is hiszem, hogy Lopez állna a háttérben. A médiahecc nem csak direkt nyilatkozást jelent. Valaki mozgatja a szálakat, persze simán az is lehet, hogy az Idolnak kell a hírverés. ;-) S talán nem is lesz válás, csak kitaláció az egész. Figyelemfelhívásnak nem rossz. De nagyon jól informált vagy, köszi. Akár sztárhíreket is írhatnál.

nagyalbi 2011.08.12. 07:51:01

@britta1: Marc Anthony hosszú évek óta a kedvenc énekesem. 2002-ben hallottam először a dalait, és akkor azonnal levett a lábamról. Nagyszerű művésznek tartom, egyedi a stílusa, és az, ahogyan egy-egy koncerten előadja a dalait - teljesen magával ragadó.
Van egy rajongói oldalam a Facebookon: Marc Anthony's Fan Club néven, és napi kapcsolatban állok jó néhány rajongói klubjával. Kölcsönösen kicseréljük a híreket,újság-cikkeket, fotókat, koncert-felvételeket. Szóval ebben a témában mondhatni tényleg otthon vagyok.
Tudom, most úgy tűnhet, hogy ez egy elfogult rajongói vélemény, de teljesen biztos vagyok benne, hogy az általad említettek NEM Marc team-jéből szivárogtak ki. A Ben Affleck sztorit állítólag Jennifer anyjának barátnője kottyantotta el (legalábbis egy mexikói lapban ezt olvastam), a többiről meg fényképek vannak.
Marc Anthony sem hibátlan, de nem kenyere a sárdobálás, és a családjával kapcsolatban egyébként is elég szűkszavú. Most meg különösen. Még megvédeni sem próbálta magát a sok elképesztő váddal szemben. Az egyetlen, aki a baráti köréből "súgott", az a gitárosa, de ő is csak arról, mennyire megviseli az énekest a válás.

britta1 2011.08.12. 08:20:06

@nagyalbi: Amúgy szerintem is nagy énekes Marc, sokkal tehetségesebb, mint J-Lo valaha volt vagy lesz. Lopez egy karrierista, mindig jól választott magának párt. Ezért tudom elképzelni még akár azt is, hogy az egész csak hírverés. Hogy ki mit beszélt, nehéz megítélni, ez épp olyan imázsdolog, mint ahogy csókokat dobálnak vagy odakacsintanak a színpadról. Ezen a szinten már nincs spontaneitás, minden egyes mozdulat megtervezett. Igazságot nem fogok tenni, mindenki azt gondol, amit szeretne, a hír pedig hír - és persze attól származik, aki ügyesebb volt, hogy eljuttassa a médiához és megjelentesse...
süti beállítások módosítása