Utolsó kommentek

Bulvár

Eladó Anna Nicole Smith háza

2011.08.08. 20:20 britta1

Eladó a 2007-ben, 39 évesen elhunyt Anna Nicole Smith kaliforniai, Studio City-ben található háza. Az épület 1,75 millió dollárért került a piacra. A ház öt hálószobás, természetesen rendelkezik az elmaradhatatlan medencével és spa részlege is van, teljesen panorámás Los Angeles-re. Nicole még playmate-ként tűnt fel, aztán hozzáment egy dúsgazdag, öreg olajmágnáshoz, aki hamarosan meghalt. Nicole-t akkor a férfi családja perelte az örökségért, majd amikor Nicole fia, majd Nicole is meghalt, akkor indult az igazi perrobbanás: mindenki arra volt kíváncsi, ki a teljes vagyon örökösének, a playmate Daniellyn nevű kisbabájának apja, egyben a vagyon kezelője. Anna Nicole Smith a milliárdos olajbárótól, J. Howard Marshalltól - aki 89 évesen vette el a 26 éves Smith-t - örökölt tekintélyes, 1,6 milliárd dolláros vagyonát megöröklő kislánya, Dannielynn apjának (öt apajelölt is volt), végül egy biszexuális fotós, Larry Birkhead bizonyult. Ő dobta most piacra az épületet is.

2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://gellerzeller.blog.hu/api/trackback/id/tr943132605

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

chipanddale74 · http://www.autosvilag.com 2011.08.09. 08:06:13

Milyen magas az a pink ágy, hogy sámli is kell hozzá?

Szep elet 2011.08.09. 08:53:19

Eléggé nagy ház de nekem akkor se kellene ha lenne ennyi pénzem, inkább vennék egy régi kastélyt, várat, kúriát aztán felújítanám, az a frankó!

www.szep-elet.info
süti beállítások módosítása