Utolsó kommentek

Bulvár

Eltemették Amy Winehouse-t

2011.07.27. 12:24 britta1

A vallási szokásnak megfelelően három nappal a halála után, tegnap eltemették Amy Winehouse-t. Az öt Grammy-díjas énekesnőtől 45 perces ceremóniával búcsúztak barátai és családtagjai koradélután, az észak-londoni Golders Green zsinagógában. A ceremónián angol és héber nyelven is imádkoztak Winehouse-ért. 

Az énekesnő apja, Mitch Winehouse megható beszédet mondott, melyben szép álmokat kívánt lányának: „Jó éjszakát angyalom! Aludj jól. Anya és apa nagyon szeret téged” – mondta Winehouse-apuka, aki úgy véli, hogy lánya boldogan halt meg, mert legyőzte a drogfüggőségét és előző éjjel még vidáman dobolt, amíg a biztonsági őr aludni nem küldte a szomszédok miatt, hogy aztán másnap holtan találják.

Az énekesnő híres barátai is megjelentek a temetésen, Mark Ronson, a Back to black című album producere és Kelly Osbourne is, aki Winehouse-t idéző konttyal tisztelgett a 27 évesen elhunyt énekesnő előtt. Winehouse unokahúga, Dionne Bromfield - akit szintén énekesnőként kezdtek az utóbbi időben felfuttatni - és barátja, Reg Traviss is megjelent a temetésen, exférje, Blake Fielder-Civil viszont nem tudott elmenni a megemlékezésre, mert éppen 32 hónapos börtönbüntetését tölti.

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://gellerzeller.blog.hu/api/trackback/id/tr903104061

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása