Utolsó kommentek

Bulvár

Részegen vesztette el szüzességét a volt alelnökjelölt lánya

2011.06.20. 21:28 britta1

Bristol Palint az amerikai elnökválasztási kampányban ismertük meg: az akkor, 1z évesen várandós lány édesanyja, Sarah Palin volt a republikánusok alelnökjelöltje. A kislányból azóta anya lett, de a gyerek apjával nem sok időt töltöttek együtt. Most Bristol a házassági utáni nemi élet szószólója lett. Az anyává lett lány még egy könyvet is írt - most 20 éves lány önéletrajzi kötetet adott ki Not Afraid of Life: My Journey so Far címmel. A könyvben Palin felfedi, hogy egy iskolai táborban, részegen veszítette el a szüzességét későbbi gyermeke apjával, Levi Johnstonnal. A lány másnap semmire sem emlékezett arra ébredt, hogy egyedül van a sátorban, Johnston pedig odakint beszélget a haverjaival, később ő mesélte el neki, mit műveltek az éjjel. Bristol ezután megfogadtatta a fiúval, hogy a házasságig nem szexelnek - ezt aztán később nem tartották be.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Mivel nem is védekeztek, így Bristol igen hamar teherbe esett, erről a tényről pedig 8 darab terhességi teszt felhasználásával bizonyosodott meg. Palinék jól fogadták a hírt, de a fiatal apajelölt nem, ő mindössze annyival reagált, hogy "legalább fiú legyen". Bristol és Johnston közben elhidegültek egymástól, de miután a srác megtudta, hogy Palin mama lesz az alelnökjelölt, újrakezdték a kapcsolatot. A gyerek születése után azonban egy hónapon belül kiderült, hogy a hokijátékos srác más nőket is fűzött, így hamar szakítottak. 8 hónappal a szakítás után aztán ismét fellángolt közöttük a szenvedély, s egy hirtelen eljegyzést is tartottak - a Palin-család ellenkezése dacára -, de végül ismét szakítás lett a vége.

Johnston nyilván másképp emlékezik a történtekre, de ő sem tartja magában, a 21 éves fiú Deer in the Headlights - My Life in Sarah Palin's Crosshairs címmel írja meg a visszaemlékezéseit. Szegény kölyök egy szép napon valószínűleg mindkét kötetet el fogja olvasni.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://gellerzeller.blog.hu/api/trackback/id/tr803001385

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása