Utolsó kommentek

Bulvár

Kate szépségtippjei az esküvő előtt

2011.04.30. 17:20 britta1

Akárcsak minden nő, úgy Kate Middleton is különleges szépségtrükköket vetett be a menyegzője előtt. Middleton tudta: a világon csaknem minden harmadik ember nyomon követi majd, ahogy kimondja a boldogító igent a hercegének, ezért különös gonddal készült a házasságra. A frizuraválasztás már önmagában is újszerű: Kate nem tűzte fel a haját, a leengedett frizura pedig a protokollban azt jelenti, hogy Kate "elengedi magát", nem követi mereven a bevett szabályokat - ezzel is a modern hercegnő imázst erősítve. Frizuráját James Pryce és Richard Ward készítették el, a helyes kis loknik az ő kezük munkáját dicsérik. A hajkorona elkészítésénél a természetes, ám látványos hatás volt a cél. Az esküvő előtti éjjelen Kate két órát ült hajpakolásban - természetesen házhoz mentek hozzá, nem a szalonban szobrozott ennyi időt. Ezután két órán keresztül készültek a loknik.

Ugyanazon a napon látogatott el Kate-hez Marina Sandoval manikűrspecialista, akit Kate ajándékba kapott Camilla hercegnőtől. Teljes manikűr, kézmasszázs és körömfényezés is járt a csomaggal. Egyszerű, természetes, ovális körmök elkészítése volt a cél. A körmökre a Bourjois Rose Lounge és Essie 423 Allure színeit használták.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://gellerzeller.blog.hu/api/trackback/id/tr552867214

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása