Utolsó kommentek

Bulvár

Győztest avatunk! :)

2011.04.22. 16:15 britta1

Sziasztok!

A kiment megfejtésekből mindenki tudhatja, hogy jól tippelt-e, és valaki már biztosan azt is sejti, hogy ő a győztes - de ne szaladjunk ennyire előre.

A játékban olyan gigászok feszültek egymásnak, akik rendszeres és sikeres játékosok, szinte csak véletlenül tippelnek félre. Van olyan is, aki egyetlen hibát sem vétett - és ezúttal nincs holtverseny sem az első helyen!

Az első feladványra Miley Cyrus volt a helyes válasz: jól tippelt Rubiconok, Dorcsiga, Levander és Lilconan. Az Adriana Limát ábrázoló második fotó nehéz volt: de Levander és Gódel jó tippet küldött. Jó tipp érkezett Jennifer Lopezre a harmadik képen: Lilconan, Gódel, Levander és Rubiconok tudták jól a megfejtést. Jennifer Aniston könnyű volt: a negyedik feladványra Gódel, Levander, Rubiconok és Lilconan tippelt jól. Helyes választ küldött az ötödikre Levander és Gódel - ezen a képen Katy Perry volt.

A hatodik képen Taylor Swift pompázott, így gondolta Levander, Lilconan, Rubiconok és Gódel is. A hetediken Heidi Klum látszott hátulról, így tippelt Levander, Lilconan, Gódel és Rubiconok is. A nyolcadik képen Penelopé Cruzt ismerte fel jól Lilconan, Rubiconok, Gódel és Levander (aki még a színésznő mellett álló Rebecca Hallt is felismerte - pluszpont ugyan nem jár, de szép megfejtés!). A kilencediket nehéznek gondoltam, de könnyen ment: Madonnát ismerte fel Gódel, Lilconan, Levander és Katalin888. A tizedik, mindent eldöntő képen pedig Rene Zellwegert fedezte fel Gódel, Levander és Lilconan.

Ezek alapján az első helyen nincs holtverseny, így nincs döntő sem. A végeredmény:

1. helyezett: Levander 10 pont

2. helyezett: Gódel 9 pont 

3. helyezett: Lilconan 8 pont

4. helyezett: Rubiconok 6 pont

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Gratulálok a győztesnek! Szép teljesítmény volt hiba nélkül Levander! :) A nyereményedet postán fogom elküldeni a jövő héten, ha feladtam, értesítelek. Kérlek, küldd el a címedet a szokásos e-mailcímre. Az adataidat nem őrzöm meg és semmilyen más célra nem használom fel. Ha egy héten belül nem jelentkezel, akkor Gódelé az ajándék. Ha megérkezett a küldemény, akkor kérlek, jelezz vissza. Remélem, sok örömet ad majd neked a parfümajándékcsomag, használd sok szeretettel. Köszönöm a játékot mindenkinek!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

És Kellemes Húsvéti Ünnepeket Kívánok Mindenkinek! :)

8 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://gellerzeller.blog.hu/api/trackback/id/tr432847826

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

l.e.v.a.n.d.e.r 2011.04.22. 17:02:54

Köszönöm szépen a játékot. :)

l.e.v.a.n.d.e.r 2011.04.22. 17:34:58

Jahm és persze neked is nagyon boldog nyuszis napokat még egyszer. :)

britta1 2011.04.22. 17:40:56

@l.e.v.a.n.d.e.r: Gratulálok, nagyon profi voltál! :)

És köszi.

Lilconan 2011.04.22. 18:08:57

Gratulálok Levander:) Szép volt:)
És mindenkinek kellemes húsvéti ünnepeket kívánok! :)

l.e.v.a.n.d.e.r 2011.04.22. 20:41:53

Köszönöm, Lil! :) Remélem, nem vetted komolyan a "maradj ki a játékból" kérésemet. :D Mert hát valljuk be, ismert személyek voltak a képen és te, aki olyan jól ismeri a sztárvilágot, meglepő, hogy nem lett max. pontod. :)

No de Kellemes Húsvéti Ünnepeket neked is! :)

Lilconan 2011.04.23. 11:52:29

Nem, nem vettem komolyan:) Hát igen, de sajnos tévedtem...majd talán legközelebb sikerül:)
És köszi:)

l.e.v.a.n.d.e.r 2011.04.27. 09:50:07

Megérkezett a csomag, köszönöm szépen! ^^
Igazi felnőtt nőcis illata van, nagyon tetszetős. ^^

Köszönöm szépen még egyszer is a játékot és a nyereményt! :) :)

Lev

britta1 2011.04.27. 19:49:33

@l.e.v.a.n.d.e.r: Nahát, hogy ilyen hamar! Nem is gondoltam volna, mert tegnap adtam fel. Örülök, hogy tetszik! :) Használd örömmel! :)
süti beállítások módosítása