Utolsó kommentek

Bulvár

Szuperfehérneműk kivágott ruhákhoz

2011.02.28. 10:00 britta1

Ha estélyi ruha, akkor nem ritka a hátul mélyen kivágott, az oldalt sliccelt, vagy a mélyen dekoltált ruha sem. A sztárok vajon mit viselnek ezek alatt, hogy belátni se lehessen, kiemelje a formákat és elrejtse a hiányosságokat? Néhány trükk a fehérneműcégektől, amikről biztosan nem hallottál még.

Ez a hátul nagyon kivágott ruha látszólag nem tűr meg semmilyen melltartót maga alatt. Tévedés! Ez alatt ott rejtőzik a Victoria's Secret U-Plunge Backless Push-Up melltartója, ami 50 dolcsiba kerül.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Oldalt végig kivágott ruha... mit vehetnénk fel alá? Semmit? Dehogynem! Ez alatt simán elrejtőzik a Victoria's Secret Invisible Uplift melltartója, amit 68 dolcsiért mérnek. Nem látszik, de emel.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Soványabbnak szeretnénk látszani, vagy egy komoly fogyás után megereszkedett a bőrünk? Sebaj! Slim Cognito Shape Slip 68-102 dollár a Spanx-nél. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Köldökig érő dekoltázs? Hát ez alatt semmit sem lehet viselni. Biztos? A Dr. Rey Shapewear Deep Plunge Firm Control Bodysuitja a megoldás, 42 dolcsiért összenyomja és feszesnek láttatja a ciciket. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Vékonyabb derék kellene? Edzőterem nélkül is megy. A titok a Spanx Hide & Sleek Hi-Rise Panty with Thong Back nevű alsónemű: magas, karcsú derék - és láthatatlan a trükk. 42 dollár.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://gellerzeller.blog.hu/api/trackback/id/tr132696508

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása