Utolsó kommentek

Bulvár

Egy ágyban alszik egyéves gyermekével a tévésztár

2011.01.14. 13:59 britta1

Kourtney Kardashian egy anyaságról szóló magazinnak nyilatkozott. A tévésztár elmondta, hogy ő és 13 hónapos kisfia, Mason egy ágyban alszanak. "Ha sokat dolgozom, akkor ez nagyon praktikus, mert így úgy is tudok vele foglalkozni, hogy közben mindketten pihenünk. ...Egyszer azonban leesett az ágyról. Teljesen kikészültem, mert úgy tűnt, hogy nincs baja, de sírt. Azonnal írtam négy e-mailt a gyerekorvosnak, aki azonnal visszaírt és megnyugtatott" - meséli Kourtney. A Kardashian-lány azt is elárulta, hogy a Kimmel közösen forgatott, New Yorkban játszódó show-jában nem szerepel a kisfiú. "Így döntöttünk, nem jó, ha mindig egy forgatás őrületében él a gyerek" - mondja Kourtney.

Szólj hozzá! · 1 trackback

A bejegyzés trackback címe:

https://gellerzeller.blog.hu/api/trackback/id/tr722582500

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Másfél éves kisfiam az ágyunkban alszik velünk 2011.10.04. 22:59:09

 Kedves Karolina! Én is szülőként kérdezem önt! Másfél éves kisfiam az ágyunkban alszik velem és a férjemmel. Nekünk (mindhármunknak) így jó. De szüleim és férjem szülei rendszeresen megjegyzéseket tesznek, kifejezik rosszallásukat. Ez amiatt is v...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása