Utolsó kommentek

Bulvár

Hol buliztak a sztárok szilveszterkor?

2011.01.01. 08:13 britta1

Még biztosan másnaposak mindannyian azok közül a sztárok közül, akik sztárvendégként, házigazdaként jelentek meg egy-egy felkapott bulihelyszínen. Lássuk, kire hol köszönöntött rá a 2011-es év:

Las Vegasban party-zott Jay-Z és Snooki a Jersey Shore-ból. Jay-Z a Las Vegas-i Srip hotelben lépett fel, ugyanott játszott a Coldplay is. Rihanna a vegas-i Pure nightclubban volt házigazda, Kim Kardashiant a Tao Clubban lehetett elcsípni. Holly Madison a LAVO-ban volt házigazda, vele kapcsolatban új hír is van, méghozzá az, hogy bepasizott, az új fiúja Jack Barakat pop-punksztár. P. Diddy a Luxor hotelben lépett fel, Nelly a Haze bárban, Ludacris a Vanity-ben számolt vissza, Bob pedig a Jet szórakozóhelyen búcsúztatta az óévet.

Chicagóban nem volt nagy sztárparádé, egyedül Pete Wentz-cel lehetett volna találkozni a Hard Rock Hotelben.

Drake a miami W hotel medencéjének partján lépett fel. Kourtney Kardashian is a napfényes Miamiban ünnepelt, méghozzá a Gansevoort Hotelben. Chace Crawford, Lauren Conrad, és Jamie Foxx a LIV nightclubban szórakoztak, Nicky Minaj a Mansionben tartott All pink everything party-t. Jason Derulo az Eden Rockban mulatott, aztán gyorsan Vegas-ba sietett a Vanity-be.

New Yorkban is sztárözön volt, a Times Square-en tartott óriásbulin többek között Bruno Mars énekelt. Szintén a nagyvárosban, a Hudson Hotelben tartott bulin búcsúztatta az óévet Adrian Grenier, s az egész Jersey Shore szereplői gárda a városban volt különféle szórakozóhelyeken.

Kimberly Cole Los Angeles-ben, a The Colony-ban ünnepelte az újév érkezést, ahogy David Arquette is is LA-ben ünnepelt, a Beacher's Madhouse-ban, ahol élő állatokkal, akrobatákkal és tűznyelőkkel dobták fel a party-t.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://gellerzeller.blog.hu/api/trackback/id/tr872551328

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása