Utolsó kommentek

Bulvár

Öt dolog, amit nem tudtunk Hefner 60 évvel fiatalabb menyasszonyáról

2010.12.28. 11:45 britta1

Hugh Hefner karácsonykor jegyezte el Crystal Harris playmate-et. A szőkeség kereken 60 évvel fiatalabb újdonsült vőlegényénél, de vannak hasonló érdekességek még az életében:

1. Crystal énekesnő is, és a tévépszichológus Dr. Phil fiával ír közösen dalokat. Harris az Organica kiadóval áll szerződésben, aminek elnöke a fent említett tévésztár fia.

2. Harris pszichológiát tanult a San Diego Mesa College-ben, majd San Diego állami egyetemen. Weboldala szerint a tanulmányait folytatni szeretné. 

3. Kendra áldását adta az esküvőjükre. Miközben Holly Madison valószínűleg a sarokban ülve tépkedi hidrogénszőke haját a bánattól, a másik volt Hefner-kedves, Kendra Wilkinson a Twitteren adta az áldását a leendő frigyre.

4. Angol ősökkel büszkélkedhet. A weboldala szerint Crystal szülei Angliából költöztek át Arizonába, ahová San Diego érintésével érkeztek.

5. Kozmetikumtervező is. A Crystal Harris nevét viselő kozmetikummárka januárban kerül a piacra.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://gellerzeller.blog.hu/api/trackback/id/tr892543051

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása