Utolsó kommentek

Bulvár

Emma Watson nem érti a sztárillatokat....

2010.11.27. 12:54 britta1

Emma Watson, a Harry Potter Hermionéja nem érti, miért adnak ki saját nevük alatt parfümöket a sztárok. "Miért akarnál úgy illatozni, mint valaki más? Nem inkább úgy, mint saját magad?" - tette fel a költői kérdést Emma, aki talán azzal nem számolt, hogy minden parfümériában kapható illat együtt jár azzal a "kockázattal", hogy valaki más is viseli... Ja, Emma, egyébként a pénz miatt, tudod... Viszont ő legalább télikabátban van, jobb ránézni. :)

5 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://gellerzeller.blog.hu/api/trackback/id/tr562476398

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

simicsek-sohacsek 2010.11.27. 17:01:12

Íme a következő Natalie Portman, szép lány, tele kérdéssel, az idő majd válaszol rájuk. A rövid haj nagyon modern, jobban ált neki a hosszú göndör..

chipanddale74 · http://www.autosvilag.com 2010.11.27. 17:16:40

Iszonyatosan jól áll neki a rövid haj. A PR világban pedig ez a nyilatkozat azt jelenti, hogy lassan jön az ő nevével fémjelzett illat is.

britta1 2010.11.27. 17:18:20

@simicsek-sohacsek: Igazad van, tényleg szép és sok benne a lehetőség. Bár nekem ezzel rövid hajjal egy picit jobban tetszik, így karakteresebbnek, különlegesebbnek találom. Halle Berry-nek is a rövid haj a védjegye: hiába volt szép göndör, hosszú fürtökkel is, nekem mégis rövid frizkóval az igazi. :)

Irsai Olivér 2010.11.27. 19:30:22

Igen, a parfümériákban megvásárolható illatokkal találkozhatsz másokon is.
DE: akinek pénze van (sok), az nem ilyen parfümöt vásárol, hanem elmegy egy parfümőrhöz, aki néhány találkozás során, néhány hét/hónap alatt kidolgoz egy illatot csak Neki!!!
Ez az igazán "menő"! Jópofa dolog!

simicsek-sohacsek 2010.11.27. 22:39:44

@britta1: egy picit mindig is konzervatív voltam, vagyok. Különben elmélázván a rövid hajon, talán tényleg ez lehet a fejlődést jelentő bájos út. Picit a Sörgyári Capriccio jutott eszembe, mikor a sörgyár gondnokának a felesége levágatta a haját, aztán meg ezért kapott is egy bicikli pumpa tömlőjvével a "popójára":-)) ...nem álljunk ellen a változásnak!
süti beállítások módosítása