Utolsó kommentek

Bulvár

Hálaadás napi praktikák

2010.11.26. 17:50 britta1

Mivel töltik az amerikai sztárok az ország nagy nemzeti ünnepét, a Hálaadást? Nos, ki így, ki úgy, kukkantsuk be a sztárok világába! Kedvencem az utolsóként megszólaló, kíméletlenül egyenes Katy Perry. ;-)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

BLAKE LIVELY
"Úgy tervezem, hogy a vacsora után csak pihizek és nem csinálok semmit, ami már önmagában is nagyon izgalmas, mert erre egyébként nemigen jut sor. Az ünnepi menüt viszont én magam készítem, mind a 12 fogást! Nehéz kedvencet választani közülük, de talán az édeskrumpli az."

KHLOE KARDASHIAN
"Anyukám házába megyünk, ott lesz a családi vacsora. Lamarnak másnap meccse van, úgyhogy nem maradhatunk sokáig. De így is jó!" 

ANNALYNNE MCCORD
"Afrikában tartózkodom, a tiszta vízért küzdő csoport tagjaként. Máskor erre nem tudtam volna időt szakítani."

HILARY DUFF
"A férjemnek másnap hokimeccse van, úgyhogy a családom repül hozzánk. De azt hiszem, egy olasz étteremben vacsizunk."

KIM KARDASHIAN
"A Hálaadás egyértelműen családi ünnep! Néha síelni megyünk apuval Coloradóba, úgyhogy Los Angeles-ben tölteni az ünnepet tök újdonság lesz!" 

MENA SUVARI
"A férjem olasz-kanadai, úgyhogy még csak most ismerkedik a Hálaadás ünnepével. Sokat dolgozunk és utazunk, úgyhogy most az egyszer otthon maradunk és belevetjük magunkat a hagyományos ünneplésbe." 

JESSICA SZOHR
"New Yorkba utazom és 10 barátommal ünneplek. Szülők nem jönnek, úgyhogy mindent magunknak kell elkészítenünk, ami jópofa lesz... "

JENNA DEWAN
"Én vegetáriánus ételket készítek a vendégeimnek. Krumplipüré lesz és vegetáriánus hamburber."

KATY PERRY
"Addig zabálok, amíg ételkómába nem esek."

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://gellerzeller.blog.hu/api/trackback/id/tr262474507

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása