Utolsó kommentek

Bulvár

Megerősítették: Pink tényleg terhes!

2010.11.18. 09:57 britta1

Pink az Ellen Show-ban mondta el először nyilvánosan, hogy valóban kisbabát vár. Sajtóhírek szerint az énekesnő a harmadik hónapban van. Ennél valószínűleg már előbbrébb jár a terhességben, mert a műsorvezetőnőnek azt is elárulta, hogy az orvosa szerint egy kislányt hord a szíve alatt. Azzal, hogy lánya lesz, Pinknek nagy álma válik valóra: "Édesanyám mindig azt mondogatta, hogy nekem biztosan lányom lesz, és én is így szerettem volna" - örvendezett Pink.

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://gellerzeller.blog.hu/api/trackback/id/tr42456012

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Verhás Péter · http://csakatesztemenkeresztul.blog.hu 2010.11.19. 08:42:23

Kovácsné Kiss Gabriella (25), Budapesten a IV. kerületben is gyereket vár. Elmondta, hogy mióta az eszét tudja, mindig egy kislányt szeretett volna, és most nagyon boldog. Riporterünk megkérdezte, hogy tudja-e a születendő gyerek nemét. Valamint azt is, hogy mit fog érezni, ha mégis kisfiú születik. Gabriella elmondta, hogy még nem ismerik a gyerek nemét, mert az ultrahangon nem lehetett erre utaló jelet (hihihi) látni, de ha fia születik, akkor is nagyon boldog lesz, és az egész család nagyon szeretni fogja.

Gratuláljunk együtt Kovácsné Kiss Gabriellának!
süti beállítások módosítása