Utolsó kommentek

Bulvár

Lilconan beszámolója a budapesti Lady Gaga-koncertről!

2010.11.09. 14:44 britta1

Fél 7 körül érhettünk oda az Arénához, és mindenhol kilométeres sorok álltak. Azt gondoltuk sosem jutunk be. Ezzel szemben még 10 percet sem álltunk sorba, mert nagyon gyorsan haladtunk. Megkerestük a helyünket a 106-os szektorban, és vártuk, hogy elkezdődjön a show. Az alattunk lévő sorban a Hooligans Tibije és a dobosa ült.:)
Míg vártunk az előzenekarra, egy csajszi ugrált a színpadon, amit nem igazán értettünk, hogy miért van ott, kicsit gáz volt, de nem baj.:)

Az előzenekar a Semi Precious Weapons volt New Yorkból, életemben nem hallottam róluk. A zenéjük nem nyerte el a tetszésemet, glam rock és alternatív rock a legjellemzőbb a zenéjükre, de a Monster Ball turnén végig ők voltak az előzenekar. Az énekes fura csávó, neccharisnyában és magassarkúban tombolt...

Aztán utánuk bejelentették, hogy Miss Gagát 6 MTV EMA díjra jelölték,és ha nyer, akkor élőben közvetítenek Madridba.

GaGa fél 9-kor kezdte el a koncertet. Intro, aztán a Dance in the dark következett, mindenki teljesen megőrült:) Amit jól ismerünk számokat, mind elénekelte, a legjobbak közt a Just dance, Boys boys boys, Paparazzi, Pokerface, Alejandro és a Bad romance. Hatalmas show-t csinált, nagyon látványos elemekkel, díszletekkel és persze, ahogy tőle megszoktuk extravagáns ruhákkal.

Sokszor rendezték át a színpadot, ilyenkor mindig kis videókat játszottak le Gagáról.
Édes volt, mikor leült a színpad szélére és kinyújtotta a lábát, hogy a rajongók megfoghassák a cipőjét:D

Az utolsó szám nagy durranásként a Bad romance volt, látni kellett volna, ahogy az egész stadion szinte kivétel nélkül felállva tombolt, énekelt és tapsolt. Hihetetlen érzés.
A táncosok is nagyszerűek voltak. Energikus, látványos és magával ragadó show-t csinált Miss GaGa. A végén még egyszer visszajött, kicsit énekelt még a Bad romance-ből, aztán a táncosokkal meghajolt és elmentek.

3 EMA díjat nyert, és persze mindegyiknél élőben közvetítettek a színpadról és a színfalak mögül is:)

Kicsit hosszúra sikeredett, de nem tudtam lerövidíteni:)


 

 

 

 

 

 

 

 

Köszönöm szépen az élménybeszámolót, Lilconan! Ha valaki volt Stingen, azt is szívesen olvasnánk! ;)

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://gellerzeller.blog.hu/api/trackback/id/tr252435980

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Lilconan 2010.11.09. 18:29:18

Nagyon szívesen, én örülök, hogy elmondhattam:)
süti beállítások módosítása