Utolsó kommentek

Bulvár

Letaszította a Twitter-trónról Britney-t

2010.08.23. 10:42 britta1

Lady Gaga a hétvégén átvette a legtöbb követőt magának tudható személy első helyét Britney-től. Igaz, csak rövid ideig, mert aztán Britney-nek gyorsabb ütemben nőtt a rajongótábora. Később viszont Gaga ismét visszaszerezte a vezetést, s megfejelte Britney követőinek számát 6000-rel. Gaga a Facebookon is jól áll: 16 millió "barátja" van, több mint Britney-nek vagy akár Obamának.

2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://gellerzeller.blog.hu/api/trackback/id/tr452239933

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Katzeryn 2010.08.23. 13:32:24

Ez végülis várható volt, hisz most Gaga az elsőszámú kedvenc a fiatalok körében (is), sokan Madonna utódjának tartják, bár szerintem messze jobb showt csinál, mint Madge vagy Britney.:)

randell 2010.08.23. 16:33:12

Britney nem csinál semmit..ő már csak van. Nem csoda,hogy átvette a vezetést tőle Gaga...bár ez a csinált show nekem nagyon nem tetszik amit Gaga produkál...csak azért csinálja,hogy ne olyan legyen,mint a többi ezért idegbeteg,hülyét csinál magából. De szeretik....
süti beállítások módosítása