Utolsó kommentek

Bulvár

Eredményhirdetés! :)

2010.07.05. 12:47 britta1

Sziasztok! :)

Hűha, nagyon, de nagyon izgalmas verseny volt, hihetetlen tippekkel és játékszenvedéllyel! Alig hittem a szememnek, amikor összesítettem a beérkezett megfejtéseket! :) De menjünk csak szép sorjában, itt a tíz feladvány helyes megfejtése:

Az első kép megfejtése egészen jól ment, a fotón Jennifer Aniston van. Aki pontot szerzett, az Gódel, Lilconan és Macy, akit új játékosként külön üdvözlök.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

A második képen többen Miley Cyrus-t vélték felfedezni, pedig ő Lindsay Lohan. Pontot szerzett Gódel és Playgirl.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

A harmadik feladvány - bevallom - tényleg nehéz volt. Gondolkodtam, hogy adjak-e megfejtési lehetőségeket, de ti, lányok, olyan legendásan jó felismerőkészséggel rendelkeztek, hogy úgy véltem, ez bizony menni fog. Ment is Macy-nek és Gódelnek, pedig valóban lehetett volna a képen Kim Kardashian, Jennifer Lopez vagy Beyonce, de ha én tippeltem volna, Jennifer Love Hewittot írok... Demi Lovato helyett. Mentségemül szolgáljon, hogy a kép már szerepelt a blogon, úgyhogy csak vissza kellett volna picit lapozni, hogy könnyen felismerhetővé váljon a hölgyemény.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Nem volt könnyű a negyedik sem: lehetett volna a jó megfejtés Holly Madison vagy Paris Hilton, így csak Macy találta el - neki külön üzenem, hogy nagyon tehetséges a tippelésben, és ahány tippet leadott, az mind helyes volt... éppen ezért érdemes lett volna valamennyi feladványra tippelnie. No, de majd legközelebb! :) A képen Annalynne McCord van a Beverly Hills 90210-ből, semmi vész, van még feladvány bőven. ;)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Máris itt a következő, amin Gwyneth Paltrow pompázott hátulról. Az fix, hogy én Scarlett Johanssonnak néztem volna, de lehetett volna Kylie Minogue, Amanda Bynes, Charlize Theron vagy Jessica Biel is. Pontot hozott Gódelnek és Playgirlnek a jó tipp.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

A hatodikon a fürdőruhás nőci Mariah Carey volt, ez könnyen ment. Pontot kap a sikeres megfejtésért Lilconan, Gódel és Playgirl. :)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

A hetedik képen Paris Hilton öltözött Lady Gagának, jól látta ezt Lilconan, Levander, Gódel és Playgirl is... :D

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

A nyolcadikon a félreismerhetetlen Britney pompázott. A testalkatán kívül a tetkója is árulkodó, legalábbis árulkodott Levandernek, Gódelnek, Playgirlnek és Lilconannek.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Máris itt a kilencedik feladvány, egy kicsit fázósabb, borongósabb képpel. A meleg kávét kortyolgató hölgyemény pedig Kate Hudson - Gódel, Levander és Playgirl szerint is.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

És elérkeztünk a tizedikhez! Én biztosan Jennifer Anistont véltem volna felfedezni, pedig nem ő volt a kék farmer tulajdonosa, hanem Cameron Diaz, s Gódel és Playgirl küldött helyes tippet... :)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ezzel meg is van a pillanatnyi sorrend! Tehát

Gódel 9 pont

Playgirl 7 pont

Lilconan 4 pont, Levander, Macy 3 pont. 

Ha bármiben tévednék, szóljatok, utánanézek. Ez egyben azt is jelenti, hogy még senki nem érte el a győzelemhez szükséges 10 pontot. Vagyis a hagyomány szerint ilyenkor megy tovább a játék, amíg valaki el nem éri a bűvös tízes határt... mivel Gódel korábban jelezte, hogy elutazik, így őt, mint jelenlegi listavezetőt értesítettem e-mailben, hogy a 11-esre küldjön választ 1-2 napon belül. Ezt a határidőt a korábbi ígéreteimhez hűen betartom, vagyis ha szerdáig nem érkezik megfejtés tőle a 11-esre, akkor kiadom a megfejtést, és persze bárki játszhat addig is tovább, amíg valaki nem szerez 10 pontot. Ha többen is egyszerre érik el a 10 pontot, akkor jönnek a döntők, de ez még a jövő zenéje, úgyhogy hajrá, jöjjenek a tippek a 11-esre, aminek a megfejtését szerdán közlöm. Addig még lehetnek további feladványok is... Köszönöm az eddigi játékot és lelkesedést, régen élveztem ennyire játékot, köszi nektek! :)

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://gellerzeller.blog.hu/api/trackback/id/tr672130629

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása