Utolsó kommentek

Bulvár

Mégis lehet fújni a vuvuzelát

2010.06.14. 21:41 britta1

Nem tiltják be a vuvuzela nevű fúvós hangszert a futballvilágbajnokságon. Az egyébként hagyományos dél-afrikai hangszer állandó, a focivébé miatti tülkölése ellen többen tiltakoztak a helyi lakosok közül, s állítólag a füldugók soha nem látott mértékben fogytak a patikákból. A játékosok, a szurkolók és a televíziócsatornák is morgolódtak a hangszer mértéktelen használata miatt, ám most úgy tűnik, mégsem lesz betiltás: a szervezőbizottság szóvivője, Rich Mkondo szerint csak egy kisebbség volt a hangszer ellen. Hallgassuk meg, milyen a hangja valójában, s képzeljük el ugyanezt tömegesen, hosszú napokon, heteken át.

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://gellerzeller.blog.hu/api/trackback/id/tr662081354

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

l.e.v.a.n.d.e.r 2010.06.14. 22:04:47

Saját magukat szívatja ez az ország... Több turistájuk nem lesz a vb után... -.- Oké, hogy tradícionális hangszer, de ők meg azt értsék meg, hogy rajtuk kívül mindenkit idegesít és ilyen szituációban le van sz@rva, hogy mik a hagyományaik... Főleg így, hogy még a focisták is panaszkodnak, hogy nem tudnak aludni tőlük...

Lehetne eszük végre...
süti beállítások módosítása