Utolsó kommentek

Bulvár

Kim végre férjhez ment!

2011.08.22. 19:10 britta1

Szombaton férjhez ment Kim Kardashian. A tévés híresség 450 vendég előtt mondta ki a boldogító igent a kaliforniai Montecitóban. A délután 6 órára meghirdetett esküvő 7 perces késéssel indult el, s kb. 30 percig tartott. Kim Kardashiant a mostohaapja, Bruce Jenner kísérte az oltárhoz, ahol már szívrepesve várta a kosárlabdázó Kris Humphries. A párt Humhries-ék barátja, Joel Johnson pap adta össze.

A ceremónián megemlékeztek Kim elhunyt édesapjáról - akinek a család a vagyonát köszönheti. Az egykori apukáról az esküvői programban szerepelt egy megemlékezés Kim aláírásával, mely így hangzott: "Szívből kívánom, hogy bárcsak itt volna ma az édesapám, hogy ő kísérjen az oltárhoz, de tudom, hogy a lelke itt van, érzem a szeretetét és a támogatását. Szeretlek, apa, és nagyon hiányzol".

Az esküvőn állítólag ott voltak Jennifer Lopez, Kanye West, Heidi Klum és még Justin Bieber is, más források Lindsay Lohant, Demi Lovatót, Eva Longoriát és a barátját, Eduardo Cruzt, Mel B-t, Serena Williams-et és Avril Lavigne-t említik. Kim a Vera Wang menyasszonyi ruhához Giuseppe Zanotti cipőt választott. Az ifjú pár még nem megy nászútra, mert Kim az esküvő után New Yorkba repül, a Kourtney és Kim New Yorkban forgatására. Az esküvő minden részletéről tudni fogunk előbb vagy utóbb, a 10 millió dolláros keretből finanszírozott kézfogó minden pillanatát rögzítette az E! tévécsatorna, a menyegzőről készült felvétel majd októberben kerül adásba.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://gellerzeller.blog.hu/api/trackback/id/tr643171714

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása